Det gamla vanliga

Ja, så var jag ännu en dag äldre och har förlorat 24 timmar till av mitt liv, jag är hemsk.

Haha ja iallafall. Det är väll dags att lägga sig för mig med nu skulle jag tro. Idag har gått fort, alldeles för fort men jag antar att det är så det blir när man är sjuk och knappt gör någonting. Jag blir hemma imorgon med, för att vara på den säkra sidan! Och vad ska jag göra då..? Jo jag ska koncentrera mig på att inte stöka ner mitt rum, kika på lite film, komma på något vettigt att skriva här i bloggen, och samla mig inför twilight tittandet med Lisa senare på kvällen! Haha. Den dummisen har inte ens sett filmen, herre min gud säger jag bara, vilken miss! 😉

Nej nu borde jag verkligen lägga mig för den senaste timmen har jag bara setat och hoppats på kommentarer för att få något kul att läsa och setat och trummat med fötterna emot golvet. Inte speciellt nödvändigt med andra ord så nu lägger jag mig i sängen. Kanske med ett one tree hill avsnitt eller något! Har iallafall haft på min pyamasen hela dagen så det är bara att gå och lägga mig som jag är 😉

Nej, jag skriver alltid godnatt-inlägget så segt så att jag ska ha anledning att sitta uppe länge! Nu blir det skärpning, haha! puss och godnatt på er snyggingar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Thanks for posting this article. I’m decidedly frustrated with struggling to search out germane and sound commentary on this matter. Everybody now goes to the very far extremes to either drive home their viewpoint that either: everyone else in the planet is wrong, or two that everyone but them does not really understand the situation. Many thanks for your concise, relevant insight.

  hypnotism to quit smoking 2010-10-31 17:16:44 http://mindpowerdesigns.com
  Svara
 • Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift. <a href="//legosforgirls.info/

  Legos for Girls 2010-10-31 08:11:40 http://legosforgirls.info/
  Svara
 • du är snygg, bara så du vet

  jesper ståhl 2009-01-30 00:08:57
  Svara
 • god natt:)

  skulle gärna se mer videobloggning 😛

  2009-01-29 23:46:36
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!