Ätstörningar, komplex och självförtoende

Hmm, jag tänkte ta upp dethär med komplex, ätstörningar och dåligt självfortroende..

Jag tänker inte skriva att jag hatar folk som har tex anorexia, för det är en sjukdom de inte kan hjälpa men däremot tänker jag skriva att jag hatar att folk kan få anorexia. Det är bara så sjukt så det går inte in i min hjärna att folk ska vara så otroligt smala! Jag har haft perioder i mitt liv då jag mått så pass dåligt så jag tappat matlusten och slutat äta, men det har aldrig aldrig vart för att jag tycker att jag är för tjock. Varför skulle jag tycka det liksom? Jag är ju inte tjock? Och då när jag fått kommentarer om hur smal jag har blivit har jag börjat äta mycket mer för att försöka få tillbaka min vikt igen, blir hellre för tjock än för smal säger jag bara! Hur kul är det egentligen med en tjej som ser ut som att hon ska gå sönder vilken sekund som helst? Som alla kläder är för stora på och som bara sitter och petar på en ensam liten gurka till lunch. Nej, nej, nej.

Sedan till komplex… Det har alla, ingen är perfekt. Som jag tex, jag är helt nöjd med hur jag ser ut och så men det betyder inte att jag inte har komplex? Jag har komplex för min näsa, mina lår och fingrar. Men so? Det finns inte en människa som är perfekt, inte som är det naturligt iallafall. Man kan operera hit och dit, men då är det ju inte ens eget utseende tillslut, eller hur?

Och sedan till självförtroendet, som alldeles för många ungdomar tyvärr saknar. Det gjorde även jag förut. Jag blev utsatt för en del och när folk hela tiden baknade in i en att man var ful och äcklig och allt var det var så trodde man det tillsut själv. Men jag vet inte riktigt när det förändrades.. Jag hade en kompis med hejdundrande självförtroende och jag tror att det smittade av sig, och nu är jag helt nöjd med mig själv och vet själv att jag duger och är bäst? 😉 Men problemet är att då blir man kallad bitch och folk stör sig så mycket så de verkar inte kunna sitta still! Det är nästan läskigt att se på. De blir helt galna och måste kasta sig över med massa skit för att de tror att de lyckas bättre om de sänker ner någon annan som är nöjd med sig själv. Men nej, så funkar det inte. Jag vet att jag är bäst, varför skulle jag då tro på er som bara bevisar gång på gång hur dåliga ni egentligen är? Mycket till självförtroendet idag är också bloggen och alla underbara gulliga läsare och era kommentarer! (: stort tack! Och jag är säker på att den här bloggen hade inte ens vart i närheten av vad den är idag utan det här självförtoendet. Ja, ni kan ju bara tänka er hur tråkig den hade blivit!

Ja, nu har vi gjort av med lite tankar också, ryck upp er nu och tro på att ni är störst bäst och vackrast! För så länge du tror det, stämmer det! (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • så bra skrivet! jag läste nyss en tjejs blogg: jessicabostrom.blogg.se hon skrev också bra läs där. tips bara 🙂 älskar din blogg btx kram

  petra 2009-02-01 19:28:42
  Svara
 • jag har varit nära på att få anorexi för några år sen ;o

  2009-01-29 18:32:23
  Svara
 • självkänsla är viktigare än självförtroende. glöm inte det

  2009-01-29 16:09:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!