Jag älskar sovmorgon

Hej på er!

Åh vad jag älskar sovmorgon! Ser fram emot nästa år alltså.. Haha. Jag gick upp runt 10 och har duschat, städat lite mer och gjort iordning frukost som jag nu sitter här och äter! (se snygging bilderna). Snart måste jag ner till tvättstugan och sortera min tvätt, men jag förstår bara inte hur jag sa ta mig dit eftersom att man måste gå igen lilla hallen och den är det målare eller vad det är i nu iallafall. Och massa stegar, lampor, verktyg och burkar.. hm.

Jag kommer hem vid 2 igen, och åker emot Stockholm klockan 3 så jag hinner skriva ett inlägg där emellan. Hade egentligen tänkt ta med mig bärbara men för det första så är den helt galen och gör mig vansinnig, och för det andra så har ju söta pappsen tappat bort koden man instalerar internet med.. suck. Jaja, får väll hoppas på en egen i födelsedags present! Det närmar sig ju nu faktiskt.. måste skriva önskelista! Hehehe.

Nej nu måste jag sätta fart, men vi hörs om ca 2 timmar!
– Haha ja har man roligt så har man! Nu ska jag sminka mig och torka håret, pussss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • I think youve made some truly interesting points. Not too many people would actually think about this the way you just did. Im really impressed that theres so much about this subject thats been uncovered and you did it so well, with so much class. Good one you, man! Really great stuff here. <a href="//legosforgirls.info/

    Legos for Girls 2010-10-31 07:13:41 http://legosforgirls.info/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!