Hur bra som helst!

Heeej på er!

Det var hur bra som helst! Hade ingen som helst anledning att vara orolig. Direkt när vi kom dit var det en jätte trevlig tjej som ryckte tag i oss och började förklara massa grejer för oss, det var jätte kul! Och när pappa började prata med en lärare drog hon med mig bort och visade mig sheman och böcker. Sedan kom morbror Christer också! Så var vi på en föreläsning om skolan och sedan bar det hemmåt igen. Jag blev ju helt pluggsugen alltså! Haha. Gud va kul det ska bli! 🙂

Fast sjukare och sjukare blir jag.. inge vidare alls om jag får säga det själv. Feber och hosta tillkom inatt. Blää, jag kan ju inte ens andas! huuuuuu. Borde verkligen gå och lägga mig nu, huvudet tar död på mig.. Men vi hörs imorgon kära läsare!

pussss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!