2 timmar skola imorgon

Neeeeej!

Jag skulle ju lägga mig tidigt FAST jag har sovmorgon.. fy mig. Tror jag går upp runt 9, halv 10 och tar det superlungt hela morgonen. Skulle vara väldigt skönt! Idag har jag haft en lugn och skön dag. Hunnit med mycket. Bla att bli ännu sjukare, great. Tror det är något stort på g nu.. blä blä blä. Får väll kolla febern innan jag lägger mig eftersom att jag känner mig kokande. Inte inte inte sjuk nu Fanny! Inte för att jag skulle missa något i skolan, utan för att jag bara inte orkar.. Blä nu ör det huvudverk också.

Och vad har jag gjort ikväll? Jo jag har ätit semla med familjen, städat lite till, lyssnat på musik, disskuterat med calle och pratat med jesper, som hälsar förresten! 😉 hehehe (:

Imorgon går jag två timmar i skolan och sedan åker jag och pappa till Stockholm för att kolla skolan! Det ska bli mycket intressant och jag ber till gud att det verkar riktigt kul nu så att jag kan längta! Hehe.

Godnatt på er nuuuuu

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!