måste måste måste sova!

Helluu

Nu är jag hemma. Stannade ett tag extra i skolan och åt för det var mumsig mat! Så nu är jag mätt i magen.. Ska sätta igång och plocka upp lite rummet och sedan vet jag inte.. Känns så naturligt att skriva att jag ska plugga men det ska jag ju inte, gud va jag älskar allt just nu! Haha. Twilight ska jag se! Jaaa! Hahaha. Och på tal om det. Nya filmen kommer redan nu 2009! Dock i november men ändå, det går fort! Känns ju dock lite irriterande att vänta 10 månader på att Edward ska lämna Bella, eller vad säger ni..? 😉

Jag kan inte förstå varför jag inte kan sova på kvällarna? Helt omöjligt att somna innan 1 även om jag lägger mig i sängen 11.. Suck. Igår låg jag och vände mig hur länge som helst men runt 12 ringde Petter och jag pratade med honom någon halvtimme, precis som förut! 🙂 mys. Sedan la vi på och då lyckades jag somna tillslut. Fast sedan kan ni ju gissa hur död jag var imorse.. Jaja, imorgon börjar jag inte förän 12 så då ska det sovas kan jag lova er!

Nu ska jag lägga upp dagens outfit och sedan rensa ur garderoben. Nästan pinsamt men den är full och alla mina kläder går inte in, hahahha. Fy Fanny, jag borde verkligen ta det som ett tecken men heter man Fanny Staaf så gör man och då kan inget stoppa en 😉 Får lägga undan lite sommarkläder så länge så vårgrejorna går in (:

vi hörs senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • vadå att han lämnar bella? schyst å avslöja då? grattis !

    2009-01-27 19:51:46
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!