Ta inte emot skiten du inte förtjänar

Jag är så otroligt stolt över mig själv

Jag har gått så otroligt mycket uppåt! Jag klarar grejer jag aldrig gjorde förut och tar inte emot skit som jag gjort. Det känns så sjukt bra att jag vet att jag gör det som är bäst för mig och att jag klarar av det. Som förut tex, om någon jag älskade behandlade mig illa gång på gång och sedan sa förlåt, förlät jag personen alltid. Hur många gånger det än upprepades. Innerst inne visste jag att det skulle ske igen, men jag ville inte fatta det och tryckte bort det igenom att förlåta personen. Det funkar inte så. Jag är bättre än så. Därför har jag släppt de människor jag vet inte är bra nu. Utan saknad, utan ånger. Och jag är sjukt stolt över det! 🙂

Så nu kära läsare, låt er inte bli behandlad hur som helst. Inte av någon! Pojkvän, flickvän, släkting, kompis, kanske till och med bästa kompis, du förtjänar bättre! Så bit ihop och om det känns okej, förlåt första gången. Men inte om det upprepar sig igen för då kommer personen tro att du tar emot vilken skit som helst. Så på er nu! Wiiihoo


Cover up with makeup in the mirror
Tell yourself it’s never gonna happen again
You cry alone and that he swears he loves you

Do you feel like a man when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well, I’ll tell you my friend, one day this world’s going to end
As your lies crumble down, a new life she has found

Face down in the dirt she says "this doesn’t hurt"
She says " I’ve finally had enough"

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!