Lisa hälsar hej

Hejhej!

Nu är jag hemma från stan, blev rätt brottom ner då Lisa slutade en timme tidigare än väntat! Haha. Så jag bjöd söten på fika eftersom att hon var pank och jag som sagt vet inte vad jag ska göra av det, fast shoppinggalen som jag är så blir det väll inga problem? Hittade två par trosor på Gina idag blandannat. Gud vad jag köper trosor! Hahah, min nya passion.. muhaha.

Nu ska jag vara lite social emot Lisa medans hon är kvar och vi ska kika på lite klänningar till en skojjsig händelse som blir snart! Tror jag ska ha den svarta jag köpte på wet seal i orlando 🙂 Men först måste det provas och godkännas av kompisen! Tjejer, ni vet.. 😉

hörs snart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!