Det är på riktigt

Nej nu ska jag lägga mig i tid idag!

Imorgon slutar jag innan lunch, muhaha. Det var bara gymnasiesnack på eftermiddagen och det behöver jag inte vara med på då det inte gäller mig längre pga flytten. Härligt! Det är redan grunstädning här hemma.. det sorteras och slängs. Jag ska verkligen flytta ifrån Falun. Tror inte att det har gått in riktigt i mitt huvud än.. Trots att det är fruktansvärt skönt och jag vet att det är bra för mig, så kommer jag sakna hemma så mycket! Alla vänner, ställen man känner igen, och att det är så nära överallt. Jag har liksom allt socialt här! Jag kommer bli enstöring i sthlm (= Hahhaa. Nej men jag får hoppas på riktigt bra klass!

Så vi hörs väll när jag kommer hem runt 12 imorgon! Godnatt på er allihopa och sov sött, för det ska jag! Jag ska bullra upp med lite extra kuddar inatt. Godnatti natti! <3


– Är det något jag inte saknar, så är det mitt bruna hår!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!