Stockholm dag!

Heeej!

Nu är jag här igen! Lite sent men jag hoppas att ni alla kan försöka förstå det! Idag har jag setat i en bil nästan hela dagen. Mamma och pappa hämtade mig hemma hos Jill och Tini imorse redan klockan 9, och blä va trött jag var då! Så åkte vi och hämtade upp mormor och morfar och åkte neråt mot Stockholm. Först kollade vi på ett hus i Danderyd men det var inge vidare alls, men sedan åkte vi till ett annat hur och det var huuur fint som helst! Hela familjen fastnade direkt så nu är det bara att hoppas på att det inte blir värsta fighten om det! 😉

Igår kväll kom jag hem till Jill och Tina med gooodis! Så åt vi kladdkaka och låg i Tajnis säng och pratade länge och väl. Sedan ringde vi halva kontaktlistan, och blev uppringda av andra hälften! Sedan började jag och Jill slåss seriöst igen och då försvann Tinin, vet ej vart. Sen körde vi arga leken och sen satte Jillen på One Tree hill. Då la sig Tina och jag satt uppe ett tag men kom på hur tidigt jag skulle upp så jag gick och tog Jills säng! Mys hade vi iallafall, jag älskar er tjejer!

Nu ska jag maila lite bilder på huset till mäklaren men vi hörs en gång till innan jag lägger mig, loovar! (:


– Någon som vill ha lite Räkor Salla eller Kyckling Salla? 🙂 HAHHAHA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!