Och jag gjorde det igen!

Heeejsan!

Nu är jag hemma ifrån jobbet. Och tror ni inte att jag gjorde det igen? Ni som följt bloggen länge kommer kanske ihåg när jag frågade en kund om han ville ha blomman i ett kvitto? Nåja, det hände iaf igen.. haha. Ledsen att jag inte skrev imorse men ska jag vara ärlig så sov jag faktiskt hellre den halvtimmen, sjukt trött var jag! Så nu är jag superseg efter 3 timmars jobb också, så min slappkväll med Jill och Tina ikväll passar perfekt. Men innan dess..?

Ska jag duscha, städa mitt rum och äta middag med familjen.

Igår hände någonting som aldrig hänt förut. Jag funderade på att stänga ner bloggen! Det bara for upp i huvudet på mig under kvällen och jag frågade mig själv varför jag la ner sådan tid och energi på den. Ja, bra fråga egentligen 😉

Nej nu ska jag skaffa lite eld i baken för jag är väääääldigt trött just nu och känner att jag måste röra på mig lite för att inte somna. Alvedon för huvudverken ska fixas också, och så ska jag försöka bränna ut Twilight till ikväll. Åhhh, jag ska se ett avsnitt med glass innan jag duschar! Ja! Haha. jag får verkligen bra idér när jag skriver, hehe. pussss


– I torsdags var det Lisa, igår var det Petter. Grattis snyggisar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Nej lägg inte ner bloggen, den är bra,, jag följer dej och vet vad du gör..
  kramar Farmor

  Margareta ( Farmor) 2009-01-25 00:08:36
  Svara
 • lägg inte ner den!

  sara 2009-01-24 18:14:31
  Svara
 • tycker inte du borde lägga ner den, du har en bra blogg 🙂

  jonna 2009-01-24 17:39:34 http://jonnaamaria.blogg.se/
  Svara
 • lägg inte ner bloggen, snälla! 🙁

  2009-01-24 17:30:14
  Svara
 • NEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ! du måste blogga, bloggen är liksom gjod för dig ! din blogg är min hobbyyyyy!

  2009-01-24 16:44:45
  Svara
 • du får inte lägga ner den!!!

  2009-01-24 16:29:16
  Svara
 • nejnejnejnejnej! lägg inte ner bloggen

  2009-01-24 16:25:37
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!