Drar, för låång tid

Men nej! Nu drar jag hem till Jill och Tina och sover där inatt. Imorgon bitti bär det ivög till Stockholm för att kika på hus så jag vet inte riktigt när jag kan skriva igen, men jag tar nog med mig bärbara till Stockholm så att det blir något inlägg imorgon på dagen iallafall, annars hörs vi imorgonkväll!

Ledsen men tror det blev lite feltolkningar här nedanför då jag inte skrev vad jag kom fram till i tänkandet 😉 Jag ska inte lägga ner bloggen, varför skulle jag? Jag tycker ju att det är roligt så sak samma om någon tycker att den är dålig och måste klaga på den. Jag bryr mig inte om den personen är nöjd, utan om jag är det! och väldigt sött kommenterat av er! 😉

Ha det bäst nu! Pusssssar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • jag vill också se hur ditt rum ser ut =D

  2009-01-25 19:55:58
  Svara
 • hur mycket tjänar du när du jobbar? 🙂

  2009-01-25 15:43:36
  Svara
 • Jag tycker du kan lägga in bilder på huset ni bor i så man kan få se dit rum 🙂

  2009-01-25 13:38:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!