Anna gästbloggar

Tjhoo, nu ska ja typ gästblogga här, haha kul. hmm jag vet egentligen inte hur man gör sånt här aja. Nu är ja o panny hos nån lukas i hälsinggården, o de är as kallt o ja fryser men de är skoj även om både ja o fanny är sjuka, ja har feber o fanny spydde idag såå hmm vi kanske borde sova!

Vi har vart på åttornas musikal idag också, den va helt okej, Olof min sööta bror va ju bäst som vanligt… okej de är konstigt att ja säger de där med tanke på att ja oftast hatar honom men men. 🙂

Ahh de är ju kul att ni läser pannys blogg. 🙂 Och så uppmanar jag alla att rösta på "jag läser fannys blogg för att se hennes söta kompis" Och inte "föratt hon är en patetisk fjortis" För alla ni som läser den därför är ju extramt patetiska, men rätt roliga också att ni ens orkar gå in på hennes blogg 😛 haha

Pussis <3  // Anni

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • hälsinggården *

    2009-01-24 17:22:18
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!