Spy eller idrotta? Det är frågan..

Hejsan!

Slapp idrotten sista lektionen pga den lilla spyinsidenten, hahah. Och det tackade mina fötter för för att det var skridskor idag, med frågan är du om det var värt det, haha.  Nu är mäklaren här, känns helt sjukt att vi ska sälja huset! Bott här hur länge som helst, och jag ääälskar det! Fast jag får väll tänka på födelarna 😉 Så nu ska jag snart hoppa in i dushen för jag försov mig rätt rejält imorse så det vara bara till att springa ur sängen och till skolan för att hinna till provet, som gick helt okej iallafall. Ingen katastrof, men blir väll ett VG skulle jag tro.

Nu fick jag reda på att vi tydligen skulle till Stockholm och kika på hus på söndag, spännande spännande. Ska ju ner dit på onsdag med och kolla skolan, så nu blir det mycket fram och tillbaka! Men det är väll så den här våren blir skulle jag tro. Nej nu vill jag duscha för jag känner mig fruktansvärt äcklig, och länge ska jag göra det också! För nu är allt skolarbete klart för ett tag och jag kan bara sitta och göra ingenting =D

puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!