Kvällens ansikts outfit!

Heeej! (=

Förlåt men jag fick jätte brottom för att möta anna och vi skulle till musikalen så hann inte skriva något men nu är vi här ett tag och ska snart dra vidare, någonstans? Haha. Musikalen var väll bra, men väääldigt lite musik för att vara en musikal måste jag säga 😉 Olof var jätte duktig! Och jag satt och grinade såklart 😉 hahahhaa.

Jag orkade inte mer vardagssminkningar nu så nu lades det på lite extra ikväll så nu är jag snygg och glad, fast Anna är snyggare som vanligt… Jaja, nu ska vi dra ut men först kommer det lite bilder på, vem om inte Fanny? =D


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • hahha massa felstavningar av mejj:))

    2009-01-25 01:15:52
    Svara
  • det är okej att du tycker som du tycker men jag måste bara säga att ni ite hade skrivit många låter ni heller tille ran musika:D

    2009-01-24 16:04:35
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!