Vädret uppskattas ej

Hejsan på er!

Nu är jag hemma från skolan och väntar på att Jill och Tina ska komma som tog lite för lång tid på sig med provet så Fanny tröttnade och gick hem 😉 Men snart kommer dom hit och vi ska ner till biblioteket och plugga matte. Pluggisaktigt, huh? 😉

Idag ligger det en läskig dimma över falustad och den skrämmer mig lite. Den ligger sådär tungt och det känns instängt och nästan fuktigt ute i vindterkylan! Jag har aldrig förut haft någonting emot vintern och bara stört mig på folk som sagt att dom hatar den, men det är precis vad jag gör i år! Jag hatar vintern! Jag önskar att den bara förvssvann nu nu nu med allt som hör till. Snö, slask, kyla, mössa, vantar, snorig näsa och jobbigt att ta sig mellan ställen. Jag vill bara ha sommar, ledighet och värme. Tänk er att inte ens behöva lägga en tanke på att sätta på sig jackan eller "nej jag kan inte ha klänning idag för det blir för kallt med leggings" Huu och blää! Tur att det börjar närma sig vår nu iallafall, hade inte klarat av november och december en gång till!

Jag vet att jag länge har lovat er en liten förnyning på headern då jag inte ens ser ut sådär längre, och jag ska. Men som ni kanske läst så försvinner min tid bara iväg och jag hinner ingenting! Men idag tror jag ändå att jag har tiden rätt bra planerad. Om inte annat så har jag sista provet på ett bra tag imorgon och nästa vecka har jag två halvdagar i skolan, skönt skönt!

Nej nu ska jag göra mig iordning lite, dvs sätta upp håret i en knut och ta av sig söta lilla koftan och byta till stora stockade. Det går INTE att plugga i obekväma kläder, tips tips! Vi hörs när jag kommer hem, och troligtvis så blir det dom sista USA bilderna som inte kommit upp än som hamnar här på bloggen idag! pussss


– Det här sov jag på hela SO lektionen idag förresten! Dvs Jill (= Haha. Jag sov så länge och djupt så jag började drömma! Illa för mig sedan när jag fick reda på att man skulle skriva om filmen..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • jag är så söt att jag spricker 🙂

  jillllll 2009-01-22 22:09:09
  Svara
 • jag är så söt att jag spricker 🙂

  2009-01-22 22:08:31
  Svara
 • och du, en sak till, villken stilmall har du ?:P majaa !

  2009-01-22 21:17:35
  Svara
 • hejsan ! det är majaa nu igen. förlåt om jag är lite tjatig men hur fixade du det dära bilderna på dig dår uppe ? skulle vara snällt om du svarade 😉 puss ! <33

  2009-01-22 21:16:30
  Svara
 • Sv: men det är lugnt! var lite kul bara för jag fattade ingetnting, haha 😉

  jessica 2009-01-22 17:53:15 http://purplepiink.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!