Twilight!

Alltså, det är inte bra för mig att ens tänka på Twilight! Jag bli helt förälskad och fast, jag ju inte tänka på något annat! Hahah. Läst ut boken nu också så nu bor den hemma hos Tina, sjukt bra måste jag säga! Jag tänker vänta med att läsa nästa till efter nästa film 2010 eftersom att böckerna uppenbarligen är bättre en filmerna så kan jag bli glad båda gångerna istället för att bli besciken på filmen, haha. Jag vill bara ha mig en egen vampyr som kan rädda mig jämmt och ständigt, det skulle behövas! Haha. Men nej, männskliga killar ska ju vara skit istället (= No offence.

Den här låten från soundtracket är underbar också! Lyssna!

The truth is hiding in your eyes
And it’s hanging on your tongue
Just boiling in my blood
But you think that I can’t see
What kind of man that you are
If you’re a man at all
Well, I will figure this one out
On my own
I’m screaming, "I love you so"

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!