Några punkter om foundation

Nej foundation hit och foundation dit, nu tänkte jag skriva några rader om den sminkprodukten! Och det är inte nödvändigt för er att lägga någon kommentar om att jag inte ska säga något med tanke på hur jag såg ut för ett år sedan men det är gammalt nu, så okej, ni behöver inte (=

– Foundation är inte till för att täcka finnar och sådant, utan det är till för att få en jämn färg på huden. Så vräk inte på 2000 lager bara för finnar, det använder man concealer till.

– Man använder inte heller foundation för att byta färg på huden, så köp inte 5 färger för mörkt. Det blir bara fläckigt, ser fult och äckligt ut. Fast kom ihåg att för ljus är nästan ännu värre..

– När du använder foundation, kolla alltid så att du inte har en "fjortisrand" vid käken, finns nästan inget fulare.. Det ska inte synas att du använder foundation!

– Om du lägger lite mer pengar på foundation som är det sminket du verkligen borde göra det på om något, kan du rädda din hy otroligt! Så gå inte och köp en foundation på H&M om du inte har otroligt tålig hy, för att för det första är den fruktansvärt dålig och ful om ni frågar mig, och för det andra är det inga ämnen alls som underlättar för den stackars huden under.

– Ha en foundation (ja, helst helt sminkfri) fri dag då och då, låt ansiktet vila!

– Om det är möjligt, se så ofta som möjligt till att du inte har foundation när du ska träna. Jag förstår det inte riktigt men på något sätt så stängs svett in under foundation och sminket kommer in i porerna eller vad det var.. hahha.

– Ursäkta mig men foundation är till för ansiktet. Ni vet, kinder, panna och haka? Inte mun, armar och bröst…. haha.


– Det här är den foundation jag använder. Inte farligt dyr och jätte bra!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • foundation är visst till för att delvis täcka oren hud, så som finnar ! du tror du är expert på foundation du ! haha..

    2009-01-22 18:26:08
    Svara
  • Tack! det här var bra för mig som precis skulle till att börja använda smink =)

    Superman 2009-01-22 15:59:39
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!