Mer än hälften avklarat

Hejhej, hemma från skolan!

Ska bara skriva kort nu och sedan ner i köket för att plugga någon timme, börjar med matten tror jag eftersom att den inte är lika viktigt. Och dessutom tråkigast.. Blä. Idag har iallafall vart en rolig dag i skolan. Hela förmiddagen hade vi ett "rollspel" där man fick en plats i ett miljöråd som skulle diskutera vart man skulle bygga en stor damm för vattenkraft. Jag skulle vara sociolog och det var ett jätte kul sett att fördröja en hel annars tråkig onsdagsförmiddag! Blev riktigt sur där ett tag också, haha. Det märker man när jag börjar skrika och fylla ut meningarna med otrevliga ord.. Fy mig. Men iallafall, sen var det spanska som också gick fort, samtal med rektorn om luften och skidåkning och sedan fick vi se "finding neverland". Jag älskar verkligen den filmen! Sedan var klockan 4 och slut för dagen!

Min Ben&Jerrys glass nere i frysen är väääääldigt lockande just nu! Eller det nya brödet pappa köpte imorse med jordnötssmör på.. Ja, fanny är hungrig, hahaha. Äcklig mat i skolan idag så min mage kan då behöva lite påfyllning!

Asså kan ni bara lägga ner med att bry er? 😛 Det är ju pinsamt när ni måste kommentera att jag är ful och allt vad det är ni hittar på? Hahaha. Det är bara föör patetiskt att ni överhuvudtaget orkar bry er. Men jag förstår, ska inte vara dum. Jag har ju iallafall ett liv och ett utseende så att jag inte behöver vara avundsjuk på anda, så ska inte klaga…

puss & kram på er! (=


1 termin kvar..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Tihihi ! Fan va stor du är på det kortet!

  2009-01-22 21:57:23
  Svara
 • blir det inte lite jobbigt med att gå ekonomi om du inte gillar matte? 🙂
  haha det finns mycket sjuka människor som måste klaga på andra, sorligt! du verkar jätte gullig.

  2009-01-21 17:05:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!