Matte & värmeverket

Herregud! Är klockan 8 eller är det min som går fel?! ojoj..

Ja jag har hunnit en del nu iallafall. Jobbat det jag fattade på matten och så kikade Thomas igenom värmeverket med mig och snart ska han hjälpa mig lite med matten jag inte fattar också. Ledsen om det blev lite missförstånd nedanför. Någon tyckte att det inte var så bra att jag skulle gå ekonomi när jag inte gillar matte, men det är inte så 😉 Jag tycker om matte men jag har redan MVG där så jag behöver bara hålla det betyget, och därför klassar jag det inte lika viktigt som teknikbetyget som jag vill höja. Därför känns det roligare med något där man vill förändra 😉 Plus att jag redan gjort det där matteprovet en gång, fast med andra frågor.. Suuuurt fast enklare nu.

Jag ska plugga någon timme till nu, och sedan ta min glass och kika på ett One Tree Hill avsnitt innan jag lägger mig i tid ikväll. Jag är nog fortfarande inne i amerikansk tid för jag kan aldrig somna på kvällarna och är dödstrött på morgonen, blä! Och så för 100e gången sen jag kom hem, jag vill ha lov!

nej nu ska jag ner och fortsätta, men vi hörs snart alla läsare! (;

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hur många läsare har du per dag? =)

  Hannah 2009-01-21 22:16:56
  Svara
 • Hur många läsare har du per dag? =)

  hannah 2009-01-21 22:15:49
  Svara
 • hejsan ! jag beundrart dig jätte mycket ! och jag undrar om du kan skiriva en liten "artikel" om hur man desinar sin blogg. jag har precis gjort mnin blogg men har inte desainat den.. för jag vet inte hur man gör. det skulle vara jätte kulligt om du skrev det ! tackkk. <3333

  Majaaa ;) 2009-01-21 20:16:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!