Ingen modeblogg!

Heeej!

Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sätta in siffror och svåra ord i mitt huvud till imorgon. Kan själva helheten nu, bara små detlajer som bara är att plugga in i huvudet kvar nu! Det löser sig nog till det bästa, tror jag!

Som jag skrivit förut så är det här ingen modeblogg. Jag klär mig varken eller bryr mig om vad som är mode. Jag tar på mig det jag tycker är snyggt och har därför ingen "speciell stil". Som idag fick jag en väldigt posetiv reaktion på mina kläder och folk har sagt att dom tycker att jag passar bättre med den stilen och att jag ska börja med det, men nej. Jag tänker fortsätta variera mina kläder mellan allt för hur kul skulle det egentligen vara om jag bara gick i svarta t-shirtar med tryck och svarta jeans hela tiden? Eller bara ha vanliga färgade linnen och blåa jeans? Nej precis. Men därför blir jag irriterad när folk kan skriva "modemiss" eller liknande på en outfit. Som dagen jag hade body, herregud. Jag bryr mig inte ett skit om det är inne eller ej, tycker jag att det är fint har jag på mig det vilket som! Så det så! 😉

Nej nu blir det läggdags för min del. Nästa gång jag skriver har jag gått igenom värmeverksprovet, huuu, dedär kändes inte bra! Nu ska jag planera vad jag ska ta på mig imorrn! Hihi.

pussssssssssss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • 2009-01-22 @ 09:26:10

  URL: http://purplepiink.blogg.se/

  Postat av: jessica

  haha du! den frågan du svarade på som tydligen jag hade frågat`det var inte jag som frågade det xD du måste svarat på fel blogg! haha lite kul!

  jessica 2009-01-22 09:27:05 http://purplepiink.blogg.se/
  Svara
 • Oj vad ung du såg ut på bilden! 🙂

  2009-01-22 08:12:19
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!