Stan nu, vi hörs senare ikväll (:

God eftermiddag!

Nu sitter jag är med Tini (vägrar kalla henne något annat) haha =D Vi ska ner på stan nu och köpa de där onödiga skorna jag berättade om och sedan hittar vi väll på något annat medans vi ändå är där nere. Kanske köper vi en glass eller något =D Och på tal om glass ska jag nog köpa hem en Ben&Jerrys.. För ikväll ska jag plugga och kolla på tha tv (: eller iförsig så är det min dator men på film då!

Jag längtar till helgen så mycket! Inte av någon speciell anledning förutom att jag ska träffa massa sött folk men bara att få vara ledig. Det är så det är meningen att jag ska leva alltså =D (som att inte alla tycker skolan är dryg..)

Nej nu ska vi dra ner innan min storlek försvinner och Tina tröttnar helt men nu har jag faktiskt väntat en halvtimme på att hon skulle göra klart sitt engelskaprov. När vi kommer hem ska vi plugga direkt så vi hörs nog lite senare ikväll. Och som alla andra dagar den senaste tiden och närmaste framtiden kommer dagens outfit också 😉

puss!


– Tina is the shit! Muhaha <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • å söt tjej på bilden. msn???

  haha vem tror du? ^ 2009-01-23 18:06:45
  Svara
 • Hoppas du får en härlig dag 🙂
  Kolla gärna in min fotoblogg.
  Följ den gärna med bloglovin.

  Arandur 2009-01-20 17:32:19 http://arandur.blogg.se/
  Svara
 • Får man se en bild på skorna ? 🙂

  2009-01-20 17:25:19
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!