& så var det måndag igen..

Heeej

Sitter här och skakar av irritation. Grannen spelar trummor igen.. Dunkandet är så fruktansvärt irriterande! Dunk dunk dunk dunk, jag har hört nu?!? Nej jag ska vara snäll och trevlig nu, men faktum är att dunkandet faktiskt la av nu 🙂 haha. Och började igen.. Jaja. Idag har det väll vart en normal dag i skolan, förutom det att varken jag, Jill eller Tina har vart särskillt normala. Vi alla tre sov dåligt inatt och resultatet av det bli ganska flummigt så vi har väll setat och skrattat mesta delen av dagen, så började jag och Jill slåss seriöst på svenskan. Haha. Det gjorde ont på mig, men ondare på Jill =D Och Tina tog min mobil och började smsa med en av mina fjortisboys, och så skulle jag smsa med en annan och då fick vi sitta och skicka mobilen emellan oss hela eftermiddagen, haha också intressant.

dunk dunk dunk dunk..

Nu ska jag först ner och plugga lite, sen hitta på något kul och senare runt 6 ska jag ner och träna med Jill och kanske Tina. Det skriker min kropp att den behöver just nu! Men nej nu vill jag läsa lite bloggar för set har inte gjorts sedan innan USA! Men vi hörs senare (= Dagens outfit kommer..

puss & kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!