Första dagen avklarad

Heeeej

nu fryser jag sådär jobbigt som man alltid gör när man legat länge under en filt och kollat på tv. jag kan inte vänja mig vid att det är skola och jag måste plugga, jag tycker att det är så fruktansvärt tråkigt och jag hatar 9:an! Hoppas verkligen på att det blir bättre på gymnasiet. Men på onsdag och torsdag är mamma och pappa borta så Hanna och Thomas kommer hit och då ska jag se om dom inte skulle kunna hjälpa mig lite då jag verkligen verkligen koncentrerar mig, men fortfarande inte fattar. Tror något hamnade fel i mitt huvud under semestern. Som idag när jag hånade mig själv! Hahah. Van vid att typ Therese och Anton gör det, men att jag själv gjorde det var nytt 😉 Anton gick runt och slog mig i huvudet och då skrek jag "Men ge dig! Du dödar ju de hjärnceller jag har!" Och det fick jag ångra lika snabbt som det var sagt.

Imorgon, jaa? Jag och Tina ska ner på stan och köpa dedär skorna och hitta på något mer roligt. Och så ska vi plugga! Så imorgon blir det äntligen av alltså.. 😉 Visst är det måndag idag?

Nej nu ska jag lägga mig i sängen med min älskade Twilight bok! Men vi hörs imorgon folket, då är vi en dag närmare helgen! Pusss


Fick en bild från julshowen idag, haha måste medge att jag är snygg…och fråga inte vad jag gör, haha
Foto: Martin Karlsson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!