Slut på helgen, igen

Helluja!

Dagen har försvunnit och jag gav upp när jag inte förstod plugget, FY FANNY! Jag måste skärpa till mig. Men jag hade ju inte fått några papper och då är det inte mycket man kan göra? Jag och Tina har planerat lite plugg innan provet imorgon iallafall. Annars vet jag inte vad som händer imorrn, ska nog ner på stan och köpa ett par skor (precis som att jag behövde några? haha) som jag hittat! Dom är hur söta som helst och jag hittade precis vad dem kostar i garderoben nyss. Älskar att hitta bortglömda pengar! Haha, så då är det lika bra plus att det peppar upp mig efter allt nu! Hehe.

Annars måste jag väll plugga imorgon, matte och värmeverket grejs. Prov på torsdag och fredag. Lyckat att jag inte förstår någonting alls? Det får bli riktig koncentraion i skolan den här veckan alltså! Har inte så mycket annat för mig så lär på brabra. Nej nu ska jag lägga mig i sängen och skriva ett exakt schema för min dag imorgon, som bara SKA följas! Haha. Varända minut är värdefull! 😉

Men vi hörs imorgon hörrenini, för jag vet att ni läser då med (= Älskade som hatande. puss! <3


– Och såhär fin har jag vart idag, precis som när jag vaknade! Ni som klagar på att jag aldrig lägger upp osminkade bilder, det gör jag visst! Här är ju då ett exempel 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!