Låt såren läka nu

Heeeej

Jag har vart hemma runt två timmar nu men verkligen inte vart på humör då jag fick en såndär "krash" ni vet, när allt bara brakar ihop och man bara vill sätta sig och gråta eftersom att ingen förstår och alla bara gör det värre. Speciellt den som startar det och bara fortsätter strö salt i såren, fast den ser hur ledsen man blir och hur ont det gör. Vissa människor har inga gräner alltså, ursäkta mig nu men, sök hjälp. Jag är så sjukt trött på det här, jag vill inte att det ska hända. Jag hatar känslan av när magen vänds ut och in, när man vill spara stoltheten och bara skita i det fast hjärtat tar över och man sitter där patetisk och är ledsen ändå. Låt såren läka nu. Gash jag blir galen! Ge er nu människor! Tack gud för flytten.

Nej nu ska jag vara glad och berätta om det posetiva istället. Mitt när jag sitter där och bara vill ge upp ringer min älskade bästa vän Anna fom har förstått att någonting är fel. Hon pratade med mig i omkring en timme och när luren lades på var jag mitt gamla lugna jag igen. Klart det sitter kvar men man kan hantera det och förstå att vad en idiot säger och gör, är bara ännu mer idiotiskt att bry sig om. Nu skickade hon världens gulligaste sms också. Haha nu sitter jag här och grinar igen, men bara för att jag har världens underbaraste och bästa kompis. Vad sjutton skulle jag göra utan henne? Gud vad jag älskar henne! <3

kvällens klockrenaste kommentar av Samull!

ZammE – säger:

men för i helvete?!?!?! var han nykter??!

Sååååå rätt! Nej nu ska jag lägga mig i sängen och sova, eller kika på ett avsnitt och bara tänka bort de senaste timmarna. Jag hade en super trevlig dag och kväll tills jag kom hem nu runt 12 slaget, och tack till människorna som bidrog till det! puss

– Efter allt jag gått igenom, har du alltid alltid funnits här! Jag älskar dig min bästa vän <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!