Hej alla glada!

Hej och godmorgon!

Haha. Jag vaknade 12 idag, sent för min del men jag var ju uppe sent igår också. Eller nej, jag blev väckt klockan 12. Sedan dess har jag ätit frukost med min familj så har vi pratat massor om flytten och kollat på hus och sånt, kul kul! 🙂 Idag ska jag sitta hemma och plugga, slappa mig och blogga. Mitt söndagsrecept, ni vet!

Idag mår jag mycket bättre. Jag har börjat få nått konstigt som gör att jag bryr mig jätte jätte mycket först när något händer, men några timmar senare kan jag bara släppa det och inte förstå varför jag ens brydde mig. Jätte skönt kan jag lova er! Hade jag haft det så i våras hade mycket vart anorlunda idag. Jag ska snart skriva ett inlägg om flytten och lite annat! Även svara på massa frågor, så vi hörs snart! Nu ska jag ge mig in på att försöka hitta kopian på min gymnasieansökan 😉 hahahha. Ordning och reda..

puss på er! =D

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!