Frågorna med svar

asså varför dissar du din bästa vän anna?
ni kommer hålla kontakten ett tag, men inte längte än ett halvår.
vill du flytta ifrån alla dina vänner ?

– Ursäkta mig men här är det ingen som dissas, Anna har alltid vart min bästa vän och det kommer hon fortsätta att vara varesig jag bor 1000 mil bort eller inte! Vet du eller jag det bäst? Och nej jag vill verkligen inte flytta ifrån mina vänner men det är ju inte så att det är jag som bestämmt att jag ska flytta? 😛


är det inte hemskt att lämna alla din vänner?
– Jo självklart är det jätte hemskt! Jag älskar min Anna, mina tvillingar, Lajsan, Cajsabajsa och alla andra! Jag kommer sakna alla som fan och det kommer bli ett stort tomrum när jag inte kan träffa dem när jag vill utan måste sitta på ett tåg i 3 timmar för det. Men det finns alltid dator och telefon, och vi kommer träffas ofta ändå!

Kommer du inte sakna massa minnen med?
– Klart jag kommer! Alla fina stunder i hela mitt liv är ju här!

Hur länge har du bott i FaluN?
– Sedan jag var 1 år.


 Kommer du sakna ditt stora hus?
– Haha, vilken fråga! Jo det är klart att jag kommer göra! Det är ju hemma för mig 🙁

känner du många i sthlm?

– Haha nej knappt någon. Har släkt där och lita vänner till familjen men liksom ingen kompis i min ålder så det kommer bli lite ensamt först.


Varför vill du gå på Jensen?
vad är det bästa med att bo i Stockholm?
Sig något minne du vill glömma här?
kommer du komma och hälsa på ofta?
Ditt bästa minne från Falun?
– Oj vad frågor! får nog numrera tror jag, haha.
1. Jag vill gå på jensen för att det verkar som en otroligt bra skola. Man går bara halvdagar och det är bra för mig som tycker det är jätte skönt att kunna planera min egen tid. Det finns även kurser där som man inte kan läsa på andra skolor. Jag har pratat med min studievägledare och hon trodde att Jensen skulle passa mig utmärkt och då bestämde jag mig!
2. Det bästa med att jag ska bo i Stockholm blir nog att man får börja om. Ny stad nya människor och inget rykte på sig. Dessutom finns det aningen mer möjligheter där än i lilla Falun 😉 Men självklart finns det många nackdelar också.
3. Hm, mycket är rätt privat. Men förföljelsen. Tycket det är asjobbigt att gå ut nu, och speciellt på ställerna jag var då. Usch!
4. Jag kommer hälsa på så mycket som jag kan! Jag har alla mina äkta vänner här och dem tänker jag inte lämna.
5. Oj, det är många! Alla med mina vänner, fast måste nog ändå säga Falu Kalaset, Natten jag och Tina var ute och sprang i rondeller och ALLT med Lisa!

Vart i sthlm ska du bo :)?
Bromma, Danderyd eller som det ser ut nu, Sollentuna då vi hittade ett väldigt fint hus där nyss!

jag är inne på 6:e säsongen, vilken är du på?
vart laddar du ner de nyaste avsnitten, på svenska?? :):)
Jag följer det amerikanska tempot och laddar därför ner på engelska från piratebay 😉

nja, den där gick inte hem. om du ska använda tröjan så använd låga skor. jeans har man aldrig till stövlar! roligt att du försöker i alla fall 🙂
Ursäkta mig nu, men vad tänker du med människa?! hahaa. Klart man har stövlar till jeans! Vad ska man annars ha dem till? Herregud.. 😉

vad heter den snygga killen som är med? 😀 han med vitt som har sin tunga ute? 🙂
– Annas lillebror = förbjuden frukt 🙂

vad tänker du med?
– Hjärnan

vad kostade naglarna ? 😉 <33
Runt 500 kr 🙂

lockar det att gå på jensen bara för blondinbella, kenza går där?
Nej, faktiskt inte då blondinbella inte precis är min idol och hon ändå lär ha gått ut då, och i kenzas blogg som jag faktiskt läser, står det att hon går på Cybergymnasiet 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • //anni

  anni 2009-01-20 22:30:32
  Svara
 • HAHAHA varför dissar du din bästa vän anna? Jag äskar dina läsare, ärligt talat äre nog jag som dissar min fanny ja menar vem vill va med henne? needå men om du nu skulle dissa mig sååå, då borde ja ju inte stått ut med dig sen 1an ;P <3

  2009-01-20 22:29:58
  Svara
 • HAHAHA varför dissar du din bästa vän anna? Jag äskar dina läsare, ärligt talat äre nog jag som dissar min fanny ja menar vem vill va med henne? needå men om du nu skulle dissa mig sååå, då borde ja ju inte stått ut med dig sen 1an ;P <3

  2009-01-20 22:26:28
  Svara
 • låter som ditt liv har varit som en riktig ungdomsserie.

  2009-01-19 12:47:26
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!