Banana Republic – Diss!

Mamma och Pappa har vart borta i helgen och kom hem sent igår, så imorse visade Mamma mig tröjan hon hade haft på sig under fredagskvällen som hon köpt från Banana Repubilc när vi var i USA. Och den var helt noppig! Efter bara en kvälls användning! Hon hade inte tvättat den eller gjort något sånnt men det sitter små tussar över hela och det blir bara fler och fler så snart finns det ingen tröja kvar då allt blivit små tussar! Banana Republic är ju ändå ett dyrt och fint märke, och nog borde kläderna hålla lite längre än en timme?

Nej, nu dissar jag Banana Republic!


– Syns inte så bra på bilden men..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!