One Tree Hill kväll!

Hejdär!

Nu ska jag lägga mig för jag är ganska övertrött och ska upp ganska så tidigt imorrn. Filmen vi hade hyrt hade världens repa så den gick inte att se på så vi har kikat på fyra avsnitt av One Tree Hill istället. Det var mysigt och länge sedan! Fast Tina somnade och slog mig i sömnen och fast jag skrek åt henne så slutade hon inte, det var mindre mysigt.. Men hon får igen i natt, det kan jag lova er!

Imorgon lär jag väll gå upp runt halv 10.. blä. Jag ska upp på lugnet och kolla på en match med Dennis min vän! 🙂 Länge sedan jag träffade honom med så det blir kul. Och jag ska inte vara sen, vilket jag alltid är. Jag måste lära mig det där med bussar.. Man passar dem Fanny, dom passar inte dig.. Såja =D

Nu måste jag tvätta av det sminket som är kvar och sätta upp mitt hemska hår men vi hörs innan jag drar imorrn!

hej hej!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • jag är inne på 6:e säsongen, vilken är du på?
    vart laddar du ner de nyaste avsnitten, på svenska?? :):)

    2009-01-17 09:55:15
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!