Hemma från lugnet

Heeej!

Förlåt att jag inte har skrivit men blogg.se funkade inte för mig imorse när jag skulle gå och jag kom hem först idag. Idag har jag hunnit träffa mycket folk! Först åkte jag och Dennis upp på lugnet och kikade på matchen, och efter åkte Dennis hem och jag och Nick satt kvar och pratade ett tag. Sedan skjutsade han mig en bit och jag sprang hem till Anna älskling som gav mig mat och värme! Mums. Vi satt och pratade om allt som hänt sen sist i sågs, igår? Hahah. Och jag kan lova er att det är hel del..

Jag vet inte riktigt planerna för kvällen, men tror iaf! Om det inte blir så så orkar jag inte. Då stannar jag hemma och äter godis istället 😉 Hahahah. Imorgon ska jag plugga iallafall, till engelskan som är på söndag. Jag kommer dödödö och eftersom att det är att de ämnerna jag hade tänkt höja mig i så måste det ju gå bra också.

Nej nu ska jag springa runt lite för jag fryser otroligt mycket! puss så länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!