Fredag kväll

Tjingelingelinge (tåget går)

Ledsen att jag inte har skrivit men jag har vart fullt busy, haha. Direkt efter skolan som slutade efter lunch så åkte jag hem till Sill och Tini och åt mat, hehe. Sedan missade vi bussen men tillslut kom vi ner till stan och det kändes ovant för mig nu efter tre veckors frånvaro! Hahahah. Jag hittade två par fina örhängen på Åhléns och godis och film såklart, mums mums.

Jag hinner inte skriva så mycket just nu för vi ska ner och laga tacos och banan nu. Ja, eller Jill ska ha banenen, apig som hon är..

Men jag skriver om ett tag och då kommer ju the big secret också, huja. Men det är fredag idag så upp med humöret hörrni för nu ska vi vara glada och ta vara på de lediga dagarna vi får nu. Fast det är ju bara några veckor kvar till sportlov. Och då ska jag ju göra motsattsen till att sporta, oj va godis jag ska äta! Fast ska starta med det kilot som står på bordet nu, vi hörs!

puss & kramis

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!