Tiden rinner iväg

Hejhej!

Jag kommer ingenstans och förstår inte ett skit med plugget, huu! Ska nog formulera om min egen fråga och se om det går bättre då. Och hujeda mig vad jag är hungrig, vi måste nog iväg och köpa någonting snart eftersom att allt hemma är förstört pga strömavbrottet som vi fortfarande har. Och jag hoppas självklart på kebaben! Vad annars liksom..? 😉

Ni som får elaka kommentarer av mig, det är inte jag. Tre stycken har skrivit nu och vart jätte arga när någon har kommenterat taskigt i mitt namn. Ni borde veta att jag inte skulle sjunka till den nivån med tanke på vad jag själv blir utsatt för varje dag 😛

Nej nu ska jag fixa lite mat och fixa mycket men snabbt med bloggen! Vi hörs snart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Det är så jälkla lågt, först när jag såg att nån skrivit i din blogg så trodde jag bara att dem fejkade för att få fler läsare till sig, haha man slutar aldrig att förvånas 😛
    Vi får ses snart!

    cajsa 2009-01-15 19:52:27 http://cajzas.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!