Sov detlajer för intresserade!

Hej och godmorgon!

Fast jag har varit vaken ett bra tag nu som ni kanske förstår med tanke på tiden jag la mig igår, haha. Snacka om att det var skönt att lägga sig! Bara dog i sängen. I min underbara, mjuka, stora och fluffiga säng. Ingen hård hotellsäng med en hård kudde och en filt till täcke, utan MIN säng. Myss. Sedan vaknade jag klockan 12 inatt och tyckte att det var dags för mig att gå upp för då var jag pigg, men det var inte långvarigt. Efter en halvtimme blev jag trött igen och somnade om för att sedan vakna 6, och det var lite bättre! Så nu har jag vart uppe hela morgonen och tagit det lungt. Valt kläder, duschat, sminkat mig, ätit och blåst håret. Så nu är jag klar och behöver inte gå förän om en halvtimme! Himlans skönt. Så jag ska ner och fota dagens outfit snart och lägga upp den innan jag går hade jag tänkt 🙂

Jaa, idag blir det skolan då som sagt. Hade inte alls kännt speciellt jobbigt om det var en vanlig dag men nu är det ju då inte det! Gaah jag får panik, men lärarna måste ju se till så jag får lite mer tid på mig iallafall.. och förklara så jag förstår iallafall någonting! Jag vet vem jag ska ringa ikväll! HJÄLP!

Nej nu ska jag göra någonting vettigt, men dagens outfit kommer snart! puss


– Haha ja godmorgon.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!