Hissar & Dissar!

Och nu tyckte jag att det var dags för en sånhär rolig grej då jag tycker mycket just nu!

Myskvällar
Hur mysigt är det inte att vara med någon kompis, fixa godis och film och sitta och mysa med det och bara prata och sånt? Hur mysigt som helst! Det är inte alltid man orkar hitta på någonting på helgen och då tycker jag att det är ett utmärkt alternativ. Om det inte till och med är så att jag gillar det mer?

Snygg-dagar
Ni vet dom där dagarna man får någon dag ibland när man känner sig snygg vad man än gör och vad man än har på sig! Det är otroligt bra för självförtroendet! Så fler sånna dagar tack! Haha.

Parfymer
Är det inte ganska coolt att man kan bestämma hur man ska lukta egentligen? Jag verkligen älskar parfymer. Folk är beroende av skor, smink och allt vad det är men vad jag inte kan få nog av är parfymer! Mums! Dom säger väldigt mycket också och jag väljer ofta parfym efter tillfälle. Om jag ska ut har jag en, ska jag till skolan har jag en annan och så vidare..

Pluggveckor
Hur tänker lärarna egentligen när dom lägger alla prov och inlämningar på samma vecka? Man kan ju inte göra någonting alls den veckan och den innan. Inte träffa någon, inte gå ner på stan och köpa nått, inte träna eller någonting. För man måste bara plugga plugga plugga! Och hur kul är det egentligen när man börjar oroa sig för att skriva matteprovet på spanska och fördjupningen i biologi med siffror..?

Killar med dåligt självförtroende
Det är så sjukt drygt att sitta och prata med en kille som har dåligt självförtoende! Som hela tiden säger att den är ful och behöver ha bekräftat motsatsen hela hela tiden? Usch. Fast har dom för bra självförtroende är det ju nästan värre asså..

"Fjortisar på förtid"
Det är nästan så man skla gråta när man ser en liten tjej i typ 4:an med massa smink, klackar och tuperat hår som kollar sig sådär irritarande fjolligt omkring. Vad hände med världen medans jag växte upp?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!