Första skoldagen avklarad

Hejsan svejsan!

Ledsen att jag inte skrivit då jag kom hem för 2 timmar sen men först hände en liten sak jag berättar om lite längre ner och sedan har jag pratat med Jocke nån timma så först nu fick jag tid att starta igång datisen! Mår ni bra? Jaja, klart ni gör. Vi är mitt inne i den underbara kalla, snöiga och hala vintern, alla har jätte mycker plugg, de flesta är bleka och nästan alla har kärleksproblem. Som jag sa, klart ni mår bra! Haha, nej men jag mår faktiskt bättre än jag borde iallafall och det känns skönt. Pratade med lärarna om mitt arbete idag och jag behöver inte vara klar med det på ett bra tag villket kändes skönt då jag nästan gjorde klart hela i skolan idag. Ska sätta mig och skriva klart resten snart.

När jag kom hem så var det strömavbrott så koden in funkade inte, lyckat? Och alla nyklar var inne. Slutade med att jag fick knacka på hos Mickael som har nyckel ner till tvättstugan i källaren och gå in den vägen. Det är typ bara mitt rum det finns el i, gud förstår att jag måste blogga! Haha. Nej men det finns ingen mat nu då både kylskåp och frys har varit varma hela dagen så jag sitter och äter choklad! Mumsi.

Idag valde jag gymnasium, läskigt må jag säga! Att välja sin framtid sådär.. Ja jag tror att det blir perfekt iallafall!

Nu ska jag börja plugga lite men sen ska jag hitta på något roligt att skriva om ikväll så jag kan göra det lite ljusare såhär i mörka tider! Hahah, puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Okej, jag har själv varit med om det där.. Men OM det nu är så, då kan du ju inte skylla på mig? du förstår väl att jag blir upprörd när nån (som inte var du?) skriver "du är en äcklig hora"?

  Felicia Marthe 2009-01-15 17:16:31 http://feliciamarthes.blogg.se/
  Svara
 • Ursäkta, men vem är det som försöker få fler läsare här? Inte är det jag iallafall. Jag fick en kommentar av dig som löd "du är en äcklig hora". Om du inte minns det vet jag inte vad du lider av. Jag undrar bara VARFÖR?

  Felicia Marthe 2009-01-15 16:57:27 http://feliciamarthes.blogg.se/
  Svara
 • Ursäkta, men vem är det som försöker få fler läsare här? Inte är det jag iallafall. Jag fick en kommentar av dig som löd "du är en äcklig hora". Om du inte minns det vet jag inte vad du lider av. Jag undrar bara VARFÖR?

  2009-01-15 16:57:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!