Godnatt klockan 7

Nej vet ni vad, nu går jag och lägger mig!

Har vart vaken sen igår morse och börjar känna mig lite snurrig nu, haha. Inte mycket jag hunnit idag, har mest koncentrerat mig på att vara vaken och prata med folk. Imorgon bär det iväg till skolan och Philip förklarade nyss att ett helt arbete ska vara klart imorgon, som jag inte ens har börjat med? Jag har verkligen panik för det är energi grejen och det är bara ett stort suddigt moln för mig som jag inte förstår någonting överhuvudtaget av. Och jag ska skriva en hel rapport, göra en affich och redovisa? URSÄKTA MIG?!

Så om jag fortfarande lever imorgon så hörs vi väll då. Ledsen att det blivit dåligt med bloggning idag men jag har bara setat och packat upp och det är ju lagom intressant. Men jag har lagt upp massa bilder i ett par inlägg neranför som ni kan kika på! Fler kommer imorgon. Nej nu ska jag sortera min tvätt och sen sova, börjar bli grinig nu också så det är verkligen på tiden.

Men vi hörs imorgon alla glada männskor, njut av skolan nu för snart är det lov igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!