Borta bra, men hemma bäst

Heej!

Hemma hemma hemma! Känns underbart måste jag säga! Och nu är jag hela fascinerad av musen, tangenterna, den stora skärmen och att det går så snabbt! Hahah. Dessutom inte på tid.. Jag har redan vart hemma ett tag nu men jag har börjat packa upp och ätit lite och sånt. Herregud vad jag har shoppat! Saker jag inte hittar bland allt men man får ju hoppas på att det kommer fram iallafall!

Jag är typ död, inte sovit något och i min tid är klockan halv 6 på morgonen, och jag får inte sova på ännu ett par timmar. Hejuda mig, hur ska det här gå? Haha, ja jag brukar ju inte ha några problem med att hålla mig vaken annars så det ska nog gå bra. Jag har ju massa roliga saker att göra också! Ska lägga in alla bilder på datorn och redigera dem, och sedan ladda upp här på bloggen. Sen så ska jag hänga in allt nytt fint i garderoben, duscha, lägga ansiktsmask och kanske kolla på någon film om jag får tid! Har ju kommit lite nya avsnitt nu som jag kan ladda ner och kika på 🙂

Flygresan gick bra, och fort. Tog bara runt 6 timmar! Och en stor det satt jag, Jonatan och Anna och körde Elefant memory! Hahaha. Jag vann de flesta gångerna men jag slog aldrig Annas rekord, inte ens när jag fuskade! Hahaha. Det var ganska så misslyckat. Så fick vi massa mat och jag satt och läste och försökte mig på att sova utan framgång. Men nu sitter jag ju här iallfall, och är rätt så pigg! fast borsta tänderna längtar jag efter nu kan jag lova er.

men fy Fanny, nu har det gått två timmar sedan jag skrev det ovan! Inte bra alls. Men ni är väll ändå i skolan förtfarande så jag antar att det är okej, haha. Nej nu ska jag ladda ner lite avsnitt och lägga in bilder, men vi hörs senare!

Här får ni shoppingen så länge. Förutom det jag inte hittade, smycken och parfymer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!