Hejdå, New York & USA

Heeeeej!

Jag fick upp två bilder! Go me! Men sedan börjades det minsann igen, pff. Jaja, som sagt så lägger jag upp allt när jag kommer hem! Imorgon bär det hem emot varma sverige! Haha, det var nog första gången i mitt liv jag sa så. Det ska bli väldigt skönt måste jag säga! Komma hem och reda ut saker och sedan börja den nya och sista terminen i högstadiet. Finally.

Idag har gått jätte fort, precis som alla andra dagar här! Först åt vi frukost, på McDonalds och det är ingenting jag rekomenderar! Huu. Sedan åkte vi iväg och kollade på frihetsgudinnan och sedan till China Town! Jag hittade bla en parfym, örhängen och en finfin mössa! Haha. Sedan åkte vi tillbaka till hotellet en timme och sedan blev det middag och musikal. Vi såg Fantomen på operan och det var jätte bra och alla var jätte duktiga! och nu är jag här, i min överfyllda säng med datorn i knät och mobbar den för att den är så liten, tycker bättre om min klump hemma! hehe, inte undra på att den inte låter mig lägga upp bilder (a)

Tack för alla söta kommentarer nu de senaste dagarna också! Är jätte kul att få och jag vill bara bomba sönder bloggen med massa roliga inlägg! Men jag är ju ganska begränsad här nere så.. 😉

Imorgon ska vi till Empire state building, och packa och kanske shoppa lite. Sedan går planet hem till sverige runt 5, så landar på Arlanda runt 8 på morgonen svensk tid! Det betyder att jag har mycket tid på mig hemma att packa upp, komma in i tiden och sånt innan det är dags att gå till skolan på torsdagmorgon. Usch, det låter inte speciellt lockande. Måste ju skriva den där eluppsatsen som jag inte förstår ett skit utav, fast jag vet ju vem som skulle kunna hjälpa mig iförsig..

Nej, det här är alltså det sista inlägget jag skriver här nere och det betyder att det inte blir någonting nytt imorgon om det inte skulle bli sån fruktansvärd tur att jag skulle få en tråkig stund i närheten av internet 😉 Hahha. Men vi utgår ifrån nada. Så vi hörs hemmifrån sverige igen, då mina vanliga bloggtider i vanliga mängder börjar igen. Kul (= Nej nu ska jag lägga mig och läsa lite i den beroendeframkallande twilight boken, ha det bra tills vi hörs igen! Massvis av pusselipussisar!

ps, Thomas skickade en bild på vad pojken min hittar på för bus när jag inte är hemma! Haha.


– Chinatown


– Redo för musikal


– Empire state building

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Fusk med USA,vill också 🙂
  Fantomen på operan har jag också varit på fast i London 🙂

  Viktoria 2009-03-06 21:43:47 http://becoolsodapop.blogg.se/
  Svara
 • haha va kul det ser ut på första bilden när man ser anders i bakrunden ser ut att va vilsen i New york;) Ni värkar ha haft hur kul som helst iaf=)

  kusin Ninis 2009-01-15 15:01:48
  Svara
 • Fan va söt du var i mössan tjejen 🙂

  2009-01-14 19:13:41
  Svara
 • Sv: Nu har jag läst ut den, och har de andra två på svenska som väntar men jag vill inte läsa dem för jag vill se filmen först så jag inte vet vad den handlar om. Och så om man undrar nått över filmen så får man svaret i boken. Oj det verkar svårt på engelska, kanske inte får exakt samma överblick om vad det handlar om men det går säkert bra för dig.
  Lycka till med boken 🙂

  Nichole 2009-01-13 16:55:03 http://hiphopstreet.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!