Hata teknik, gör det annat än krånglar?

Hej på er!

Datorn dampar sönder och det är min ursäkt. Det går inte att lägga upp bilder eller publicera inlägg. Absolut inte bilder! Inlägg går om man försöker typ 30 gånger och misslyckas först. Haha. Så det är väll vad jag får göra med det här inlägget skulle jag tro och därför blir det inte så långt. Jag är ju som sagt i New York nu och det är iskallt! Och jag menar det verkligen! Men det är ändå rätt coolt, jag blir super sugen på att både se filmer och serier, och skriva! Men det får vänta tills jag kommer hem, vilket är väldigt snart! I övermorgon går planet hem och på Onsdag är jag på plats hemma i sverige. 2 veckor är precis lagom för en semester, för nu längtar jag hem. Hem till min säng, mina katter, min garderob, en fungerande dator, mina twins och Hanna & Thomas! Så det blir alldeles lagom att uppleva sista dagen imorgon.

Det är lite tråkigt för jag har tagit massa fina bilder idag som jag vill lägga ut men det funkar ju då inte. Så ni får hålla ut tills jag kommer hem! Så, idag! Mesta delen har vi vandrat runt i Central Park, och det var hur fint som helst med all snö och så! Sedan var vi på Naturhistoriska museet, gick lite mer och sedan fick jag en underbar timme för mig själv på hotellrummet och då tog jag ett varmt bad. Sedan gick jag och mamma på bio! Vi såg "Bride Wars" och den var jätte bra! Var rätt coolt att sitta på bion och kolla på en film och kunna tänka "Åh, där var jag idag" och "precis där stod jag igår!", hah.

Nej nu ska jag lägga mig för jag är jätte trött men ha det bra hemma i sverige! Jag kommer snart! puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Sv: Ahokej, men jag fattar varför 🙂 Såg den i lördags ganska sent men har inte trot att den var bra, men när jag såg den blev jag helt fast vid den så när jag kom hem laddade jag ner den och sen dess har jag sett den sju gånger :p
  Jag är på sida 331 men läser just nu så, du själv hur långt har du kommit? =)

  Nichole 2009-01-12 17:52:42 http://hiphopstreet.blogg.se/
  Svara
 • ofta du inte saknar mig? fett ledsen blir jag.

  Jorre 2009-01-12 11:45:05
  Svara
 • Hej Fanny!

  Hörru, ni får ta och komma hem snart för Figgis har börjat ta ut svängarna lite för mycket här. Kolla på denna bild så förstår du:
  http://flickr.com/photos/thomaslarsson/3177233407/

  Thomas, du vet 2009-01-12 10:34:44 http://www.flickr.com/thomaslarsson
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!