Manhattan, New York

Hej där hemma i värmen!

Jani, det är rätt att säga så för här är det svinkallt och skitväder! Ja, befinner mig i New York. Det snöar, blåser och är svinkallt. Och jag hade bara min skinjacka med mig dessutom. Lyckat? Ja, jag vet. Men jag älskar den här staden ändå! Haha. Nu sitter vi alla här på mitt och Annas rum med varm choklad, drickor, popcorn och godis. Vi ska snart sätta oss och kolla på film!

Förlåt att jag inte skrev godnatt igår men efter ett tag gick jag ut på den där strandpromenaden och det var muy trevligt! Hahaaha. Sedan drog det ut på tiden och när jag var tillbaka var klockan väldigt mycket och alla hade redan lagt sig. Så därför blev det inget!

Idag gick vi upp tidigt och flög hit till New York. Det gick rätt fort med tanke på att jag sov hela vägen, och det kan jag lova var skönt! Sedan kom vi hit och lämnade väskorna på hotellet för en lunch på Hard Rock Cafe, och sedan åkte vi och kikade i China Town ett tag men det varade inte länge pga det omöjliga vädret! Hoppas på bättre imorgon. Jag hann iallafall köpa ett halsband, en tröja och två väskor! Lägger ut bilder på det senare. Nu ska vi kika på filmen för snart får nog folk damp på mig med tanke på att vi ska kolla på min dator så, men vi hörs senare! (lovar, haha) puss!

och förresten, den som kommenterade låttexten måste känna mig jävligt bra.. 😛 tack för den

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!