Tillbaka i Miami

hejsan på er!

Nu får det gå undan här för en viss person har glömt adaptern på båten, hahah. Men lite batteri har jag kvar så får jag skynda på. idag gick vi av båten så nu sitter jag i "gamla hederliga baren" igen. haha. Anna och dem har vart på någon strand hela dagen och vi har shoppat, mumsi! jag köpte en sjuuukt snygg klänning som kostade aningen för mycket men herregud, jag har handlat smart i år nu! Nu fick jag allt tillåta mig själv att slösa lite (= Men hittade väääldigt bra andra grejer! jag är bäst. Ikväll vet jag inte vad som händer. Vi ska upp rätt tidigt till flyget till New York imorgon så antar att vi ska lägga oss tidigt med, så har ingen aning om det blir någpn middag eller ej.

jag ska börja lägga upp lite bilder nu så jag hinner det och shoppingen. Men jag ska försöka skriva ikväll!

puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!