Nu ni

Hejsan!

jag är helt jävla otrolig alltså, hahah. Vi skulle gå och äta och jag går förbi en affär och tror ni inte att jag kommer ut och har köpt halva? Hahaha. Ett par skor, parfym, klänning, bhar och sånt. Ja, vem annars liksom? ja det var ju billigt iallafall. Hahahha. Ja det är sån jag är bara! Så idag. Först packade vi ihop allting och lämnade båten och åkte tillbaka till hotellet vi bodde på förut och sedan genast iväg till en galleria och shoppade. Sedan kom vi hem igen och jag satte mig och bloggade, men efter ett tag tyckte Tycho, en spanjor kille och någon ryss att jag skulle spela poker med dem. Och så blev det, hahha. Måste säga att jag är muy duktig. Sedan skulle vi iväg och äta, och ja, resten är historia eller vad det är man brukar säga.  

Mitt liv kommer att förändras väldigt mycket om ett tag, och när jag säger väldigt mycket menar jag det. det är tyvärr ingenting jag kan skriva om nu, men om exakt en vecka. Nästa fredag ska jag berätta om det, jag är lite skakis måste jag säga. Men jag vet att det blir bäst så, iallafall för mig.

Och nu ska jag tydligen ta en strandpromenad sa en viss person här, haha. Men vi hörs senare!

Pussii

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • jag bara älskar din blogg !
    så jäkla bra!
    <3

    2009-01-10 20:27:24
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!