Kryssning dag 4

Hej på er!

Nu sitter jag här lite tidigare än vanligt idag, hade hoppats på att någon annan skulle vara vaken men då påminnde Anna mig om att alla har börjat skolan nu, förutom min skola då förstås. Hur har ni det hemma i sverige? Jag har det bara bra här men jag måste säga att det här med tid börjar skrämma mig. Dagarna bara rinner iväg, det känns som bara någon timme mellan frukost och middag! Och nu känns det som att jag har vart här länge och att det snart är slut men nej, då är det tydligen en hel vecka kvar? Känns helt sjukt, hahah. Men sista soldagen var idag så vi har vart på en ö som ägs av han som äger den här båten och solat och badat. Precis som igår blev det inga bilder av någon anledning. (Kan bero på att jag har varit fastkedjad vid min bok hela dagen, kanske?)

Jag skulle egentligen ha tränat idag med, men jag var så fruktansvärt trött och börjar känna mig lite sjuk så jag och Anna gick och fixade popcorn och choklad istället, mycket mer i min smak måste jag säga! Hehe. Idag löste jag ännu ett problem, känns som att allt börjar bli klarare nu fast än inget av det kommer bli enkelt. Det är inte lätt att se någon man bryr sig om behöva bli ledsen och besviken för att man själv ska kunna bli lycklig, men jag har tänkt på andra före mig själv alldeles för länge nu. Och ibland inte? Haha, nej nu blir det såhär.

Jag saknar faktiskt Sverige! Min säng, mina vänner, friheten att kunna göra vad man vill av sin dag, kylan (slå mig den som vill), och mina kissemissar! Fast självklart så älskar jag det här landet och det gör mig inte alls speciellt mycket att stanna en vecka till 😉 Jag tror att New York kommer bli fantastiskt bra! Och imorgon har Mammsen och Pappsen lovat mig shoppning, och inget slår det!

Jag borde gå upp och ducha och göra mig iordning inför middagen nu men vi hörs imorgon, om jag inte hinner senare ikväll! Puss på er!


– bästa vän <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!