Kryssning dag 3

Hejsan svejsan!

Nu har jag precis ätit upp en väldigt komplicerad middag! Och nej, det var inte maten som var komplicerad utan vi. Söta fröken Anna panna hade blandat ihop resturangerna så vi "barn" och pappa satt och väntade på en, och dom andra på en annan. Efter en halvtimmes strul hamnade vi iallafall på samma, felaktiga resturang och då börjades en himla disskution om vi var längst bak eller längst fram i båten. Vi var längst bak för er som är intresserade av den slutsatsen.

Jag känner mig jätte fräsh fast jag är ful nu! Hahhaha. Fått både massage och ansikstbehandling idag, lagt på brännan rejält, tränat och nynoppade ögonbryn! Bara benen som saknas men jag orkade verkligen inte krångla med tanke på att man knappt får plats att vända sig i duschen här, som dessutom ska delas på 4 ungdomar som vill både duscha, sminka, snyta sig, borsta tänder och göra sina toalettbesök i toastolen. Ja ni kan ju tänka er. Och hytten är även lite för liten för Anna och Olofs slagsmål. Igårkväll slutade det med att Olof var instängd på toaletten och Anna hade sönder dörren, hahahah det var mycket kul! =D (skadeglädje) jag och Jonatan låg och kvällmös vi, hahaha (=

Jag läste ut min Gossip Girl bok idag, och det gör mig alltid på dåligt humör då dedär böckerna blir ett beroende på väldigt kort tid. Tur för mig att jag har en Twilightbok att hugga in på då! Fast den är på engelska och en väldigt komplicerad sådan, men det ska nog gå tror jag! Om inte annat så lär man sig mycket. Och på tal om engelska så har två personer idag sagt att dom älskar min svenska accent (stavning). För det första, finns det ens någon? Och för det andra, om den finns måste den vara fruktansvärt ful! Hahaha, ja men det är ju kul för dem som får lyssna på mig då, hahaha.

Vad har jag gjort idag? Jo jag har ju som sagt vart på spadelen här på båten och fått både massage och en ansiktsbehandling och det var hur bra som helst och dom gav massvis av bra tips! Sedan har jag tränat en timme, ätit mat, och lagt på min bränna rejält! Tyckte att det var på tiden för det är verkligen INTE min stil att komma hem till sverige blek säger jag bara! haha. och dessutom är det sista soldagen imorgon, sedan drar vi till Miami en natt och då tror jag inte att det finns tid, och sedan blir det New York och där är det ju svensktväder så då kan jag inte steka mer än vad ni gör, haha. Stackare va?

Träna är bra för mig tror jag. Jag löste två stora problem som tyngt ner mig rejält på springbandet idag. Något Fanny borde upptäckt redan? Ja.

Nej hörrni nu är jag faktiskt väldigt trött! Solen suger all energi ur mig. Så jag ska nog upp och umgås med dom andra eller lägga mig och läsa. Av med klackarna ska jag också för tredje kvällen, ja då värker det fakstiskt! Stackars fötter säger jag bara. Men hoppas att ni har det toppen hemma i sverige! Och jag menar det, haha. Idag har jag saknat mina twins Jill och Tina en massa! Ni andra kan gott vara (= Haha nejdå skämt för er som nte förstod. inga bilder har jag tagit idag heller förutom den första men ni får lite andra bilder som har blivit tagna som jag inte lagt ut än! Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh! Twiight filmen är bäst, har du sett den? Vilken bok ska du läsa, jag håller nämligen på att läsa den första =)
    Du verkar ha det mysigt i USA <3

    Nichole 2009-01-08 16:06:10 http://hiphopstreet.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!