Kryssning dag 2

Hejsan på er!

Nu sitter jag här nere igen på 7:e våningen. Och vad har jag gjort idag? Jo jag har vart på Bahamas där båten la till idag. Där kikade vi lite i affärer och sedan hittade vi en mysig strand som vi la oss på. Sedan, väl på båten igen åt vi, jag tränade, och gjorde oss iordning för middag som vi sedan åt på ett italiensk ställe, jätte gott var det och vi är väldigt mätta! Och det syns på lilla magen nu kan jag tala om 😉

Imorgon ska alla ut på helt olika grejer! Pappa, Jonatan och Olof ska dyka. Anita och Elsa ska göra en delfin grej som jag också ville göra från början men naglarna stoppade det tyvärr, haha. Erik och Anna ska till någon strand och jag och Mamma ska ha spa dag! Vi har beställt massage, jag ansiktsbehandling och mamma någon pedikyr. Ska bli jätte skönt hälsar ryggen min!

Igår längtade jag hem för första gången. Var ute och gick runt på båten på natten och pratade med Calle i telefon, och då började jag längta hem faktiskt. Till min säng, den svenska maten, mina vänner och allt! Fast sedan tänkte jag längre och kom på alla olösta problem, idioter och läxor som väntar på mig där hemma och då blev det inte så speciellt frestande längre kan jag lova er, haha. Men det blir väll jämt upp då kanske. Fast är nog hellre här. Saknar hellre än går igenom skiten. Men som jag sa förut för er som minns, livet är hårt för alla ibland och det är bara så det ska vara. Konstigt vore det väll annars.

Anna – Men Fanny nästa gång du byter "fråga" på bloggen borde du ha en fråga om varför dom läser din blogg! Och typ för att dom vill se dina kläder, för att ….. (räknar upp 1000 alternativ) och sedan för att "dom vill se din söta kompis!
Fanny – hahah
Anna – För då blir det säkert den söta kompisen så får du lägga ut jätte mycket på bara den söta kompisen!
Fanny – Lisa?
*slagsmål*

Nej hörreni, nu vet jag inte vad mer jag ska skriva så jag lägger in lite bilder istället!

Puss på er allihopa!


– Här sitter jag nu!


– Skål? 😉


– Bad!


Saaand


– Mer bad!


– Middag


– Ovanligt att jag skriver, haha oja. Nej


– det närmaste jag vågar mig en hund, hahah. Fina handukshunden som väntade på oss på rummet =D


– Nej nu ska jag och Anna lägga oss i sängarna! Pussi

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!