Kryssning dag 1

Hej på er!

Annas kamera dog nyss så jag har aningen panik med tanke på att alla bilder jag hade tänkt lägga upp + en video var där på. Jaha, nu då? Faaaasiken! Hahah. Jaja Anna hann få dem så hon får skicka över dem vilket går himla fort då vi är på samma nätvärk! Lucky me. Ja nu är vi iallafall på båten som åker för fullt! Mysi mysi. Ikväll hade vi vår "nyårsmiddag" eftersom att det inte blev något på självaste nyårsafton då vi, sov? haha. Det var jätte god mat och väldigt fin resturang måste jag säga! Eller "faktiskt" som alla retat mig för idag, ni får höra i videon sen.. hahaha. Idag har faktiskt gått väldigt fort! Först var det ett himlans krångel att komma på båten och sen la vi oss vid poolen ett tag och åt lunch. Sedan fick jag något ryck och tro det eller ej, kära läsare, jag gick till gymmet och köre stenhårt! Hahaha. Annsipannsi med såklart. Sedan gjorde vi oss iordning och åt middag, och nu sitter vi här på 7:e våningen som är spel och internet våningen med våra datorer och känner att vi sticker ut lite. Haha, vi fick sitta vid personalens databord också.

Dagens citat av Anna:
– "Det är som att gå på Titanic, bara det att dom vet redan innan att vi sjunker!"

Jani, nu ska jag och Anna hitta på någonting roligt. haha och ja juste, min äppeljuice var whiskey idag också. Måste säga att jag tyckte det smakade lite konstigt, hahaha. Ja så kan det gå! Pappa fick ju min jucie så 😉 Imorgon ska vi iland på någon ö men det skriver jag mer om då! Så får vi se om jag orkar upp till yogan klockan 8. Annars blir det en annan dag, men nej nu ska jag ge mig haha

puss!


– Livräddningövning! Hahahha


– Innan middagen


– lillebror!


– Min läskiga förrätt! men den var muuums


– Middag


– ja sen blev dom vuxna… som mig? hahah


– Båtmys!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!