Stranden

Hejsan på er!

Nu är jag äntligen nyduschad igen, man känner sig så fruktansvärt äcklig efter en dag på stranden. Helt klibbig, saltig och sandig. Uschans! Men samtidigt väldigt fräsh med det "saltiga" håret och påfyllda brännan. Det bränns i ansiktet! Somnade idag så blev lite asså, haha. Sedan åt vi i 2 timmar och åkte hem. Nu är alla så mätta och trötta så det blir nog inte så mycket ikväll. Antar att Anna kommer hit med sin dator snart också. Så sätter vi väll oss och spelar kort eller kikar på en film senare!

Imorgon ska vi ut på en kryssning i karibien i 4 dagar! det ska bli huuur skönt som helst. Nya öar varje dag så det blir steeeek! men nu måste jag nog avsluta för datorn dör snart för mamma behövde adaptern sååå. Jag vet inte när jag kan skriva igen men ni får väll hoppas på snart! Här kommer bilder, pussss

– Vill du ha en drink?
– Nej, jag är för liten 🙂

Jag är bara så bäst =D


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!