Miami beach

Hej på er alla läsare!

Nu sitter jag här i baren på det nya hotellet, finns bara internet här nere. Och här är helt tomt förutom en vääääldigt snygg bartender som jag fått helkontakt med här asså! hahah. Han åkte hit på semester och bestämde sig för att stanna, fattar ni att bara kunna göra så? JAG VILL OCKSÅ STANNA HERREGUD! haha, anyway. Snart kommer Annas familj fram hit också och då ska vi äta middag. Vi har vart här hela dagen men dom skulle och shoppa på det stället vi var på här om dagen så dom åkte efter. Vi skulle ut och boka bord på en resturang för ett tag sedan och så gick vi förbi en surfshop på vägen som jag absolut skulle in i "bara för att" liksom. Jag hade haft tråkigt hela dagen. Tror ni inte att jag kommer ut med två bikinisar, en colagetröja och en klänning? Jätte billigt, det är mellandags rea här med! Fast jag antar att det heter någotning annat.. Hahah.

Jag hade en rätt sur förmiddag idag och jag var påväg att bryta ihop totalt av personliga skäl men när jag väl setat i bilen ett tag och men älskade lillebror började massera mig så blev jag mycket gladare igen! hehe. Livet är svårt ibland, för alla. Jag måste bara lära mig att handskas med det fast än det inte alls är speciellt lätt. och jag säger även tack gud att jag har min Anna här! han prata med henne om det endast några minuter imorse men hon sa ett par riktigt hjälpande saker på den tiden. Usch vad jag älskar min bästa vän!

Nu är jag nyduschad, har nya kläder och fräsht smink på mig. Måste säga att det känns väldigt bra att vara fräsh för första gången på länge! haha. Har inte orkat annars de senaste två dagarna. Men nu så! Imorgon blir det väll stek här på Miami beach som ligger precis utanför fönstret som gäller. Och så ska vi på någon fin middag på kvällen, tack gud med tanke på att det har blivit snabbmat ända sedan vi kom hit! Snacka om amerikanskt.

Nej nu tror jag att jag borde avsluta för jag börjar bli hungrug och så vill jag vara i lobbyn när Annsi kommer! Ha det bra hemma i kalla sverige, hörde om minusgraderna 😉

Fanny


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • om du ville att ditt hår skulle bli blondare skulle du ju ha haft i lite citron och sen solat lr nåt. har inte testat själv men kopisar har dom har sagt att de funkar… bara ett litet tips 🙂

    läsare 2009-01-09 22:20:43
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!