Hejsan på er!

Hello everybody!

Nu sitter jag här i baren igen med annsipannsi, Elsa och snygga killen ofc! Hahah. Vi har blivit riktigt tjenis nu asså 😉 Hahaha. maten var god, vi åt italienskt, fast olof åt upp typ all min mat, men ändå! Haha. Så nu sitter vi här och nördar, antar att vi lägger oss snart. Alla är trötta av någon anledning. Imorgon blir det ju hårdstek så det kan behövas en bra sömn skulle jag tro! Hehe, här tar vi det seriöst. Men jag vägrar komma hem blek alltså, då badar jag i brunutansol! Haha. Nu pratar jag och Anna med varann över msn också, det är patetiskt haha. Åhh nu får jag dricka! Jag är tööörstig! För er intresserade då alltså 😉

nej nu slutar jag skriva för det kommer inget intressant ur det. Oj, nu bjöd en "taliban" mig och anna på en drink, och snygggkillen skreev sin msn på en servväett och gav till mig. Det händer grejer här i USA alltså! Hahaha. nej nu ska jag lägga upp bilder istället! Pussaaaar


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • du var faktiskt söt i stråhatten 😉

    2009-01-04 14:33:49
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!